Missie en Visie

Als zelfstandig ondernemer kun je de eigen creativiteit beter kwijt, dat zorgt voor een positieve flow bij het verder ontwikkelen van marketing en communicatieconcepten en plannen.

Visie

Het uit handen nemen van marketing en communicatieactiviteiten binnen de vooropgestelde kaders van de organisatie, zodat men zich volledig kan blijven richten op de core-business en het centraal stellen van de klanten.

Missie

Elke organisatie is uniek, er is dus veel mogelijk. Als zelfstandig ondernemer heb je meer vrijheid en kun je je eigen creativiteit beter kwijt, waardoor er meer tijd, energie en inspiratie is voor andere belangrijke zaken. Dit werkt motiverend en geeft een boost om door te gaan met het bedenken en ontwikkelen van nieuwe concepten en ideeën voor bestaande en potentiële organisaties.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Bewust ondernemerschap, door ook een bijdrage te leveren met een maatschappelijk karakter. Zeker in deze tijd erg belangrijk. Samen met de opdrachtgever kan een MVO-plan worden opgesteld, zodat naast economische aspecten ook een maatschappelijke bijdrage kan worden geleverd.

Visie
Missie